opi logo colorMVSZ akkreditalt 01

ÖPI VITORLÁSTÁBOR AGÁRDON A VVSI-BEN
TÖBB MINT 20 ÉVE A VELENCEI-TÓNÁL!

Vitorlástábor Agárdon a VVSI-ben

Több évtizedes múlttal rendelkező vitorlástáborainkat ebben az évben is megszervezzük a VVSI sporttelepén.

Cím: Velencei-tavi Vízi Sportiskola - Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. (VVSI),
2484 Agárd, Tópart utca 17.

Új arcokat látni a tábor első napján nagy örömöt jelent, mégis az a legnagyobb elismerés számunkra, amikor évről- évre egyre több ismerős tekintet fogad minket. Ők adják a visszajelzést arról, hogy feladatunkat jól végezzük.

Táboraink a legtöbb vitorlástábortól eltérően 7 napig tartanak, mert tapasztalatunk szerint legalább ennyi idő kell a vitorlázás alapjainak elsajátításához. 8-18 éves korú, úszni tudó gyerekeknek ajánljuk 1 hetes turnusainkat. Természetesen idő hiányában lehetőség van kevesebb napra is csatlakozni.

A gyerekek oktatása mindig tudási szintjüknek megfelelően zajlik. A kezdők a vitorlázás alapjaival ismerkedhetnek meg először. Azok számára, akik már stabil tudással rendelkeznek, biztosítjuk fejlődési lehetőséget pl. trapézolás . A technikai újdonságok a vitorlástábor életébe is beépültek. Táboraink mindennapjai mind fotó, mind videó formájában rögzítésre kerülnek, amelyet a későbbiekben a zárt facebook csoportunkban meg is lehet tekinteni.

Naponta 5-6 órát vagyunk vízen, de emellett van lehetőség más sportokra is, hiszen a felújított VVSI területe erre kiválóan alkalmas (foci, strandröplabda, kosárlabda, vízilabda, úszás). Táboraink két alappillérének a családias légkört, valamint a jó hangulatot tartjuk, melyet egy fiatalos, lendületes csapat biztosít.

Foglalkozásaink a vitorlázás után folytatódnak, ilyenkor kezdődik el az aktív pihenés azon része, amikor kihasználva a sport közösségteremtő erejét, a gyerekek számára csapatépítő céllal, különböző játékos jellegű programokkal készülünk.

Ha az időjárás nem megfelelő a vitorlázásra, akkor is biztosítunk megfelelő programot (vitorlázás elmélet, csomózás, kajakozás, kenuzás, nádastúra, interaktív játékok), illetve a szálláson lévő társalgóban pingpongozhatnak, kártyázhatnak, csocsózhatnak. Eső esetén a most felújított tornacsarnokot használhatjuk.

A gyerekek oktatásáról, felügyeletéről, szakemberek, pedagógusok gondoskodnak.

  • logo white
  • Balogh László(ÖPI): +36-30/970-13-66
    Bódy Ágnes: +36-30/248-73-66